Technologie hlasového ovládání Amazon Alexa míří do notebooků

Acer-Brings-Amazon-Alexa-to-PCs

Do vybraných notebooků Aspire, Spin, Switch a Swift, stejně jako do all-in-one počítačů Aspire přijde v prvním čtvrtletí 2018 Amazon Alexa. Bude zpočátku k dispozici v USA prostřednictvím aktualizace Acer Care Center, zatímco širší podpora se očekává v polovině roku 2018.

Díky technologii Intel Smart Sound a integrovanému DSP procesoru (Digital Signal Processor), který byl navržen tak, aby zvládnul zvukové, hlasové a řečové interakce, budou mnohé z nejnovějších notebooků a stolních počítačů Acer podporovat Amazon Alexa, rychle reagovat na hlasové příkazy a nabízet vysoce věrný zvuk bez ovlivnění výkonu systému.

S asistentkou Amazon Alexa mohou majitelé kompatibilních notebooků a stolních počítačů Acer získat více tím, že požádají Alexu, aby zkontrolovala jejich kalendář, vytvořila seznamy a odpověděla na otázky; bavte se tím, že požádáte Alexu, aby přehrála vaši oblíbenou hudbu, podcasty nebo audioknihy; a spravujte zařízení inteligentní domácnosti ovládáním světel, termostatů a domácích spotřebičů pomocí hlasových příkazů na Alexu.

Notebooky, jako jsou Switch 7 Black Edition a Spin 5 s technologií Acer Purified.Voice a čtyřmi digitálními mikrofony podporují rozpoznávání hlasu na dálku až do vzdálenosti 2,74 m, zatímco u jiných s duálními mikrofony budou uživatelé moci aktivovat Alexu ze vzdálenosti 0,91 m. Všechny podporované konvertibilní notebooky a notebooky 2 v 1 jsou dodávány s dopředu směřujícími reproduktory a poskytují tak dokonalý zvukový zážitek.

-LiM

Související příspěvky